Vragen? We helpen u graag verder

Onze servicedesk staat 24/7 voor u klaar, om al uw woningvragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen aan onze makelaars

Hoe lang moet ik ondernemer zijn om in aanmerking te komen voor een hypotheek?

Een hypotheek als ondernemer krijgen is complexer dan normaal. Voor ondernemers geldt namelijk een afwijkend acceptatiebeleid. Banken kijken naar het gemiddelde inkomen van de drie afgelopen kalenderjaren. Maar ook als u korter dan drie jaar onderneemt, is er vaak meer mogelijk dan u denkt!

Onze hypotheekadviseurs kennen het acceptatiebeleid van hypotheekverstrekkers als geen ander. U kunt bij diverse hypotheekverstrekkers al een hypotheek krijgen vanaf 1 jaar ondernemerschap. Uw hypotheekadviseur berekent dan een toetsingsinkomen op basis van het gemiddelde inkomen over de laatste drie kalenderjaren.

Kortom: wilt u een hypotheek aanvragen, dan wordt uw financiële situatie volledig doorgelicht. De bank toets het gemiddelde inkomen over de drie laatste kalenderjaren. Uw inkomen mag u verdiend hebben in loondienst, als zelfstandig ondernemer of een combinatie van beiden.

Plan mijn gratis gesprek

Hoe kan ik als ondernemer mijn maximale hypotheek berekenen?

Voordat u op huizenjacht gaat of begint aan een project of verbouwing, wilt u weten hoeveel u maximaal kunt lenen. Als ondernemer is het berekenen van hoeveel u maximaal kunt lenen wat complexer. Daarom kunt u tijdens een gratis gesprek met een van onze hypotheekadviseurs direct berekenen wat u maximaal kunt lenen.

Zo weet u wat u maximaal kunt lenen, voordat u een bod heeft uitgebracht of bent begonnen aan uw project.

Hoeveel kan ik lenen?

Waarom kan Bridgepartners Hypotheken mij wél helpen?

De hypotheekadviseurs van Bridgepartners Hypotheken focussen zich enkel op financieringsvraagstukken voor ondernemers. Dit kan een hypotheekaanvraag voor uw eerste woning, maar ook de financiering van uw vijfde beleggingspand zijn.

Doordat onze adviseurs enkel ondernemers van dienst zijn, kennen we het acceptatiebeleid van meer dan 30 aanbieders kunnen we u altijd de beste lening tegen de beste rente en leenvoorwaarden bieden.

Plan mijn gratis gesprek

Kom ik als ondernemer in aanmerking voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?

Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) biedt diverse voordelen. Zo krijgt u korting op de hypotheekrente en houdt u geen restschuld over, indien u onverhoopt uw woning gedwongen moet verkopen. Genoeg redenen dus om een hypotheek met NHG aan te vragen.

Plan mijn gratis gesprek
Contact met de servicedesk