Vragen? We helpen u graag verder

Onze servicedesk staat 24/7 voor u klaar, om al uw woningvragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een storing melden?

Bent u huurder en wilt u een reparatie-verzoek indienen? Dat kan eenvoudig via het reparatieformulier. Uw melding wordt binnen 24 uur in behandeling genomen.

Is er sprake van een spoedmelding, zoals een overgelopen toilet of kapotte pijpleiding? Bel dan direct naar 020-308 6007.

Reparatieformulier

Welke gegevens/documenten moet in aanleveren als ik een woning wil huren?

Heeft u een woning bezichtigd en bent u nog steeds enthousiast? Dan verzoeken we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 werkdagen, uw gegevens en documenten aan te leveren, via: admin@bridgepartners.nl.

Klik op 'Aanmelden als kandidaat' en ontdek welke documenten we van u nodig hebben om uw aanmelding in behandeling te kunnen nemen.

Let op: wanneer uw documenten incompleet zijn, nemen we uw aanmelding niet in behandeling.

Aanmelden als kandidaat

Ik zoek een huurwoning. Kunnen jullie mij helpen?

Een huurwoning vinden kan lastig en tijdrovend zijn. Er is een groot tekort aan huurwoningen. Vergroot uw kans op een huurwoning met de zoekservice van Bridgepartners. Onze aanhuurmakelaars gaan actief voor u op zoek.

Een zoekopdracht indienen is gratis. U betaalt pas bij succes. Wanneer u uw handtekening zet onder de huurovereenkomst, brengen wij een fee van één maand huur in rekening.

Zoekopdracht indienen

Kan ik een huurwoning digitaal / op afstand bezichtigen?

Verblijft u (tijdelijk) niet in Nederland, maar wilt u zich hier wel gaan huisvesten? Dan kunt u ervoor kiezen om digitaal te bezichtigen. U ontvangt dan van onze makelaar een video van de woning.

Let op: een digitale bezichtiging / op afstand is niet altijd mogelijk. Dit verschilt per woning.

Wanneer u kiest voor de zoekservice van Bridgepartners

Kiest voor de zoekservice van Bridgepartners, dan onze aanhuurmakelaar contact op met de verhuurder en gaan we voor u bezichtigen.

Onze makelaar kan u eventueel via WhatsApp-video bellen om de woning te laten zien. We zullen de woning kritisch bezichtigen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zoekopdracht indienen

Voor welk onderhoud en welke reparaties ben ik zelf verantwoordelijk?

Als huurder bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud aan en in de woning. U bent verplichtingen bepaalde taken uit te voeren, om de woning in goede staat te houden.

In het Onderhouds-ABC leest u welke verplichtingen u heeft, welke reparaties voor uw rekening zijn en wanneer wij een reparatie uitvoeren. Raadpleeg voordat u een reparatie-verzoek indient, altijd eerst het Onderhouds-ABC.

Onderhouds-ABC

Hoeveel kost vastgoedbeheer bij Bridgepartners?

We hebben drie pakketten samengesteld van de veelgebruikte administratieve, technische en commerciële diensten. We bieden beheer al aan vanaf € 59,- per maand, per maand woning.

Bekijk hier onze pakketten en tarieven. Vergelijk en bereken uw voordeel!

Tarieven vastgoedbeheer

Waarom kiezen voor Bridgepartners Property Management?

Kiest u voor beheer van Bridgepartners, dan profiteert u van een scherp beheertarief en verlaagde verhuurcourtage.

Daarnaast bieden u verhuurgarantie, omdat we weten dat elke dag leegstand geld kost. We garanderen dat we binnen 14 dagen meerdere relevante kandidaten aan u kunnen presenteren.

Naast onze scherpe tarieven, courtage en verhuurgarantie, beschikken we over een breed netwerk van partijen die gespecialiseerd zijn in elementen van het vastgoed: van aannemers en taxateurs, tot fotografen en hypotheekadviseurs.

Kennismaken

Wat houdt de Verhuurgarantie van Bridgepartners in?

Kiest u voor de beheer- en verhuurservice van Bridgepartners, dan bieden we u een verhuurgarantie aan. We geloven namelijk in de voordelen van actief beheren. We weten namelijk dat leegstand geld kost. Door de leegstandsperiode te verkleinen, maximaliseren we uw rendement.

We beginnen tijdig met het selecteren van nieuwe kandidaat-huurders, bij een aflopende huurovereenkomst. Zo kunnen we, na het uitchecken van de huidige huurder en een eventuele renovatie, snel de woning verhuren.

Geschikte kandidaat-huurders binnen maximaal 14 dagen

We garanderen dat we binnen 14 dagen meerdere geschikte kandidaat-huurders aan u kunnen presenteren. Lukt ons dat niet, dan bent brengen we één maand geen beheerkosten in rekening.

Kennismaken