Welkom bij Bridgepartners

Maak kennis met uw makelaar en vastgoedbeheerder in de randstad. Ontdek hoe we begonnen zijn, wat onze kernwaarden zijn en maak kennis met onze specialisten.

Huisvestingspartner van onder andere

Bridgepartners Property Management zorgt voor huisvesting van onder andere medewerkers van Airbus.Bridgepartners Property Management zorgt voor huisvesting van onder andere medewerkers van KLM.Bridgepartners Property Management zorgt voor huisvesting van onder andere medewerkers van Booking.com.Bridgepartners Property Management zorgt voor huisvesting van onder andere medewerkers van Netjets.Bridgepartners Property Management zorgt voor huisvesting van onder andere medewerkers van Shell.Bridgepartners Property Management zorgt voor huisvesting van onder andere medewerkers van Microsoft.

Property management at its finest

Vandaag de dag komt vraag en aanbod op de woningmarkt bijna altijd digitaal bijeen. 93% van de woningzoekers zoekt online. Onder de jongere generaties is dit zelf 99%. Een makelaar met verstand van online marketing is dus essentieel!
Verkoop uw woning op platformen als Funda, Pararius, Jaap.nl, Facebook, Marktplaats, Huislijn en meer! Onze makelaars vertellen u graag meer over verkopen via Bridgepartners.

147.000+

Unieke bezoekers hebben ons woningaanbod bekeken in 2021.

Woningaanbod bekijken

9,2

Beoordeling gebaseerd op de reviews van de afgelopen 30 dagen.

Meer over verkopen

9.500+

Residentieel en commercieel onroerend goed in beheer bij onze verhuurmakelaars.

Meer over verhuren

Onze waarden

Bij Bridgepartners Makelaardij gaan traditie en innovatie hand in hand. We verwerken dagelijks het klassieke makelaarsvak in onze moderne processen. Deze aanpak stelt ons in staat onze cliënten uitstekend te bedienen op de unieke Amsterdamse woningmarkt

  • Transparant: helder over de kosten en verwachtigingen. Geen verrassingen achteraf.
  • Recht door zee: afspraak is afspraak. We zullen altijd ons best voor u doen.
  • Toegankelijk: een eigen contactpersoon die altijd bereikbaar is.

Uw team

Team van makelaars en vastgoedadviseurs van Bridgepartners Verhuur & Beheer

Vragen? We bellen u graag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vastgoedbeheer en de kosten

Property management at its finest

Bridgepartners staat voor actief vastgoedbeheer. We behandelen uw woning(en) als onze eigen woningen. Onze medewerkers en systemen detecteren mogelijke risico's in een vroeg stadium. Door tijdig in te grijpen, voorkomen we eventuele betalingsproblemen en verwaarlozing van de woning.

Als woningeigenaar beschikt u hoogstwaarschijnlijk niet over de alle veranderende juridische, administratieve en financiële kennis en screeningssystemen. Bridgepartners beschikt wel over al deze kennis en tools en neemt graag de zorg voor uw woning(en) over. Ontdek hieronder onze beheerdiensten en bijbehorende kosten.

Bridgepartners Property Management brengt u kosten en inkomsten in kaart. Standaard bij administratief vastgoedbeheer.