Vastgoedbeheer in de randstad

Property management at its finest

Uw innovatieve Amsterdamse makelaar en property manager, met een breed team van vastgoeddeskundigen, marketingexperts, juristen en een onovertroffen 24/7 servicedesk.

Waarborg uw huurstroom, met minimale leegstand door actief vastgoedbeheer van Bridgepartners Makelaardij.

Waarborg een continue huurstroom

Minimaliseer de leegstandsperiode door actief property management.

Bereik meer huurder op woningplatformen als Funda, Pararius en Huurwoning met een gespecialiseerde verhuurmakelaar.

Bereik meer potentiële kandidaat-huurders

Positioneer uw object optimaal, met behulp van onze marketingspecialisten.

Als vastgoedbeheerder houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, met betrekking tot uw panden. Bridgepartners is uw vastgoedbeheerder in Den Haag!

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

We houden u als eigenaar op de hoogte van de ontwikkelingen.

Beperk risico's en voer en verzeker uzelf van een gedegen screening van uw huurders. Als vastgoedbeheerder in Den Haag, hebben we ruim 30 jaar ervaring met het selecteren van de beste huurder voor uw woning.

Beperk uw risico's door periodieke controles

Een kwalificerende screening en de regelmatige controles.

Veelgestelde vragen

Werkt Bridgepartners echt op no cure, no pay-basis?

Ja, indien u kiest voor het pakket 'Verhuur', werken we op no cure, no pay-basis. Dit pakket behelst de volgende diensten:

  • Verhuuradvies op maat: u bespreekt met onze verhuuradviseur en verhuurmakelaar de mogelijkheden, wensen en doelstellingen. Vervolgens gaan we direct voor u aan de slag!
  • Gekwalificeerde screening van de kandidaat-huurders: met onze unieke screenings- en profilingsmethode minimaliseren we eventuele risico's.
  • Gedetailleerde rapportage bij sleuteloverdracht: samen met de uiteindelijke huurder verzorgen we de check in.
  • Actuele maatwerk huurovereenkomst: periodiek getoetst door een samenwerkend advocatenkantoor, voor een sterke juridisch fundament.
  • Professionele online woningpresentatie: onze verhuurmakelaar en marketingspecialisten zorgen voor een optimale woningopname en online positionering.

Ontdek de voorkomen van het Verhuurpakket tijdens een kennismakingsgesprek!

Kennismaken!

Hoe beperkt Bridgepartners het risico op een ondeugdelijke huurder?

Indien de geïnteresseerde(n), na een positieve bezichtiging, zich willen aanmelden als kandidaat-huurder, vragen we diverse documenten aan te leveren. Denk hierbij onder andere aan salarisstroken, arbeidsovereenkomsten en eventuele huurovereenkomsten.

De kandidaat-huurder krijgt op basis van onze unieke beoordelingsmethode een aantal punten toegekend. De kandidaat met het meeste aantal punten dragen we voor als huurder.

Daarnaast verzorgen we periodieke preventieve controle van uw panden, als actieve vastgoedbeheerder. Zo zijn we tijdig op de hoogte van onregelmatigheden.

Ontvang updates van Bridgepartners Makelaardij op uw telefoon.
Bij Bridgepartners Makelaardij gaan makelaars en marketeers hand in hand.

Makelaars met een hart voor Amsterdam

Met een netwerk van meer dan 40 vastgoedprofessionals in groot Amsterdam, kennen onze makelaars de Amsterdamse woningmarkt als geen ander.

Onze makelaars zorgen voor een vloeiend proces, zonder zorgen.

Volledig ontzorgd met verhuurbeheer

Als allround makelaar verzorgen we het gehele van het werven van kandidaat-huurders tot het uitchecken van van huurder.

Screen uw huurders met de hoogwaardige screeningsprocedure van BTS: Bridgepartners Tenant Screening.

Gedegen en persoonlijke screening

Door kandidaat-huurders te onderwerpen aan ons unieke screeningsproces, waarderen we de kandidaat en maken we een selectie van de beste potentiële huurders. Tot slot minimaliseren we de kans op illegale activiteiten, door periodieke controles uit te voeren.

Maximaliseer uw rendement op de verhuur van uw huurwoning

Stimuleer de woningwaarde

Value management

Als woningeigenaar èn verhuurder in de randstad, begrijpt u hoe belangrijk de waardebepaling van uw vastgoed is. Na verloop van tijd kunnen reparaties resulteren in een lijst van dure reparaties, die uw rendement verlagen.

Wanneer u kiest voor vastgoedbeheer van Bridgepartners, maken we een onderhoudsplan en helpen we door actief vastgoedbeheer de waardering te maximaliseren.

24/7 storingsdienst en meldkamer voor huurders. Bij Bridgepartners Property Management kunnen huurders 24 uur per dag terecht voor reparatie-verzoek en storingsmeldingen.

24/7 storingsdienst

Altijd beschikbare onderhoudsdienst

Huurders kunnen 24/7 bij ons terecht om een onderhoudsverzoek aan te vragen. Buiten kantooruren kunnen is onze centrale meldlijn beschikbaar voor urgente meldingen, zoals een geknapte pijpleiding over overgelopen toilet.

In geval van spoed zal onze 24/7-centrale de meest dichtbijzijnde vakman uit ons netwerk op de melding afsturen.

Bridgepartners Property Management verzorgt actief vastgoedbeheer. Van technisch tot administratief beheer. Hieronder valt eveneens het verhuren van uw woningen.

full-time Property management

Wij zijn uw beheerder

Als beheerder begrijpen we dat problemen komen en gaan. We begrijpen ook dat u deze problemen liever niet tegenkomt. U kunt immers uw tijd beter voor uzelf besteden.

Wij zijn er om u te ontzorgen: vastgoedbeheer van A tot en met Z. Geen 'huurbaas-huurder'-conflicten meer. We verzorgen de incassering van de huurpenningen, handelen reparatie-verzoeken af en gaan in gesprek met de huurders.